«
»


(O)Pa is 50

Geplaatst door HekkeKids op 26 februari 2008

Vrijdag 22 februari is (O)Pa 50 geworden! Om dit heugelijke feit te vieren hebben we een heel weekend met de familie feest gevierd. Donderdagavond kwamen Jeroen, Chantal en Levi al bij ons thuis in Almelo en vanaf vrijdag waren Wiljan, Marielle en Lisa ook van de partij. More...

Het hele weekend hebben we gezellig met elkaar gekletst, gegeten en andere leuke dingen gedaan. Het weekend werd afgesloten met een feestje ter ere van Abraham met familie, vrienden en kenissen. Het was een erg geslaagd en gezellig weekend!

Het enige minpuntje was dat (O)Ma het hele weekend niet helemaal lekker was en zaterdag de hele dag op bed gelegen heeft. Gevolg hiervan is wel, dat we waarschijnlijk zo snel mogelijk weer een weekendje met de hele familie bij elkaar zijn, dan ook met (O)Ma!

(O)Pa, wij wensen je nu je de 50 hebt bereikt, heel veel zegen de komende jaren. Dat je zult genieten samen met mama en je kinderen en kleinkinderen.

Namens de HekkeKids,

Mirjam

  

» Reactie op dit bericht »

op donderdag 28 februari 2008 om 00:28 uur

Hoi familie voor’t Hekke,

Kwam via via (Hyves) op deze site terecht! Leuk om na al die jaren te zien dat het goed met jullie gaat. De tijd staat niet stil…….met al twee kleinkinderen 🙂 Heb zelf ook twee kids, twee jongens van 4 en 2 jaar.

Groetjes van Richard Trip

  
» Geef een reactie »

Uw Reactie