Over ons

Wie zijn wij …

Gerard & Dieneke

Gerard & Dieneke

Gerard,  geboren in 1958 te Windesheim (Zwolle) en werkzaam als analist bij het Minsterie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Dieneke, geboren in 1955 te Wezep en naast huisvrouw, partime werkzaam bij de ZiekenhuisGroep Twente  op de locatie  Almelo.

… en onze kinderen en kleinkinderen

Wiljan & Mariëlle, Tim en Lisa

Wiljan & Mariëlle, Lisa en Tim

Wiljan geboren in 1974 te Oldebroek en werkzaam als rechercheur bij de Politie. Mariëlle geboren in 1979 te Zoetermeer en werkzaam als nierdialyse verpleegkundige in Den Haag. Lisa hun dochterje is geboren in 2007 en hun zoontje Tim is geboren in 2010.  Zij wonen in Zoetermeer.

Jeroen & Chantal, Levi en Liam

Jeroen & Chantal, Levi en Liam

Jeroen geboren in 1984 te Swifterbant en werkzaam als zelfstandig adviseur in onder andere Sociale Media. Chantal geboren in 1981 te Franeker en werkzaam als leidster bij een kinderdagverblijf in Franeker. Ze hebben twee zoontjes: Levi geboren in 2007 en Liam, geboren in 2009 . Zij wonen in Franeker.

Mirjam & Jeroen

Mirjam en haar vriend Jeroen

geboren in 1987 te Swifterbant (Dronten) en heeft orthopedagogiek gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Momenteel werkt ze tijdelijk partime als orthopedagoge bij een jeugdhuis in Apeldoorn. Mirjam woont nu (weer) thuis en heeft een relatie met Jeroen Schutte.

Gerard Voor ’t Hekke